ISO/TR 19915:2023

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي
· اعتمدت بتاريخ ٢٩ نوفمبر ٢٠٢٣ ·

Clean cookstoves and clean cooking solutions — Guidelines for social impact assessment

ملفات الوثيقة ISO/TR 19915:2023

الإنجليزية 47 صفحات
الإصدار الحالي
201.6 USD

مجال الوثيقة ISO/TR 19915:2023

This document provides a guidance to evaluate and assess the social impact of improved cooking energy systems.

This document is an informative document, which provides orientation in terms of:

     considerations for stakeholders involved in the cooking sector;

     background information regarding various social impacts resulting from cooking systems;

     example results chains illustrating the simplified and aspirational causal linkages related to energy transitions; and

     descriptive tools and methods to measure direct and indirect social impacts.

The target group for this document is any stakeholder interested in evaluating the impacts of improved cooking, such as: researchers, development organisations, non-governmental organisations, government bodies private sector companies, and donor or investors.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
YSMO GSO 150-1:2020
GSO 150-1:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية

اعتمدت مؤخراً

ISO 10319:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Geosynthetics — Wide-width tensile test
ISO 18893:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Mobile elevating work platforms — Safety principles, inspection, maintenance and operation
ISO 9842:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Essential oil of rose (Rosa x damascena Miller)
ISO 5459:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Geometrical product specifications (GPS) — Geometrical tolerancing — Datums and datum systems